Central Texas style: Keski-Teksasin tyyliin kuuluu hieroa lihan pintaan kuivamausteseosta, joka yleisimmin koostuu simppelisti suolasta ja pippurista, mutta mausteisemmatkaan versiot eivät ole poissuljettuja. Ruoka kypsennetään epäsuoralla lämmöllä hitaasti – vähän samalla periaatteella kuin pallogrillissä kupu kiinni. Kastikkeita ei yleensä käytetä, korkeintaan dippinä annoksen kylkeen.

Kokeile erityisesti: Pihvit.

East Texas style: Itä-Teksasissa on tapana kypsentää liha niin hitaasti ja pehmeästi, että se käytännössä putoaa irti luusta itsestään. Marinadina on tyypillisesti tomaattipohjainen kastike, jota sävyttää hikkoripuun pähinäisen pehmeä savuaromi. Liha on tapana silputa ennemmin kuin siivuttaa. Lopputulos tarjotaan yleensä sämpylän kanssa.

Kokeile erityisesti: Ribsit.

South Texas style: Eteläisessä Teksasissa ruoka on saanut runsaasti vaikutteita meksikolaisesta ruokakulttuurista. Liha on marinoitu paksulla, runsaalla siirappimaisella kastikkeella, joka pitää lihan erityisen mehevänä ja mehukkaana pitkän kypsennyksen aikana. 

Kokeile erityisesti: Liharuoat, jotka vaativat pitkän kypsennyksen.

West Texas style: Lännessä liha yksinkertaisesti paistetaan suoraan liekin alla, mikä muistuttaa hyvin läheisesti perinteistä grillausta sillä poikkeuksella, että polttoaineena toimii Teksasille tyypillinen mesquitopuu, joka luovuttaa ruokaan pikantin savunmaun. Kutsutaan myös Cowboy-tyyliksi.

Kokeile erityisesti: Makkarat.