Meiltä löydät Teksasin Suurten tasankojen karjankasvattajien runsaat herkut, etelän makeanmausteiset tuulahdukset, suurkaupunkien trendiherkut, Texas style lounaan ja -noutoateriat kuin maukkaat Texas BBQ -grilliannoksetkin.

Tervetuloa nauttimaan etelän kuuluisasta vieraanvaraisuudesta Fat Bull’sin tyyliin – suurella sydämellä, laadukkaista raaka-aineista.

Avaamme 21.5.2021. Seuraa meidän sometilejämme ja kuulet ensimmäisenä kampanjoista sekä uutisista.

East Texas

Itä-Teksasissa on tapana kypsentää liha niin hitaasti ja pehmeästi, että se käytännössä putoaa irti luusta itsestään. Marinadina on tyypillisesti tomaattipohjainen kastike, jota sävyttää hikkoripuun pähkinäisen pehmeä savuaromi. Liha on tapana silputa ennemmin kuin siivuttaa. Lopputulos tarjotaan yleensä sämpylän kanssa.

Kokeile erityisesti: Ribsit.

Central Texas

Keski-Teksasin tyyliin kuuluu hieroa lihan pintaan kuivamausteseosta, joka yleisimmin koostuu simppelisti suolasta ja pippurista, mutta mausteisemmatkaan versiot eivät ole poissuljettuja. Ruoka kypsennetään epäsuoralla lämmöllä hitaasti – vähän samalla periaatteella kuin pallogrillissä kupu kiinni. Kastikkeita ei yleensä käytetä, korkeintaan dippinä annoksen kylkeen.

Kokeile erityisesti: Pihvit ja Brisket.

West Texas

Lännessä liha yksinkertaisesti paistetaan suoraan liekin alla, mikä muistuttaa hyvin läheisesti perinteistä grillausta sillä poikkeuksella, että polttoaineena toimii Teksasille tyypillinen mesquitopuu, joka luovuttaa ruokaan pikantin savunmaun. Kutsutaan myös Cowboy-tyyliksi.

Kokeile erityisesti: Wingsit.

South Texas

Eteläisessä Teksasissa ruoka on saanut runsaasti vaikutteita meksikolaisesta ruokakulttuurista. Liha on marinoitu paksulla, runsaalla siirappimaisella kastikkeella, joka pitää lihan erityisen mehevänä ja mehukkaana pitkän kypsennyksen aikana. 

Kokeile erityisesti: Liharuoat, jotka vaativat pitkän kypsennyksen.